Powered by Blogger.




Thursday, April 14, 2011

hati kuh tak TAHAN LASAK ~~

http://www.emocutez.com
:
:
:
:
BLURRRR...
:
:
:
kalau orang dah hilang lebih dari 24 jam so mean kita dah boleh report polis kan ??? but now kalau kita dah lost contact lebih 42 jam apa kes ??? nampak macam SOMETHING GOES WRONG aite ??? uny dengan beliau (bukan lagi incik ab) dah terkandas balek semula, emmm.. 

ayat artis kalau wartawan tanye soalansoalan cenggini..
"no komen.."

so, uny nak jawab pinjam ayat artis jugakk laa.. NO KOMEN ~~~ tuh la kalau ramai tanye kenapa dengan relationship uny dengan beliau, uny pon tak tahu nak cakap apa daaaa..

takde jodoh la kowt ??? hentah laa ~~~ uny pon still tertanye2 kenapa macam nih ending nye ?? mungkin silap uny kann ?? takpelah.. sekarang uny taknak pikir dah pasal kekaum adam nih.. buat perut uny gastrik setahun and migrain dua tiga tahun insyALLAH.. heee

"hati uny bukan stainless steel or something yang tahan lasak, so tolong laa..stop hurting me.."
http://www.emocutez.com
: cakap kat sapa tuh uny uit ??? 
: kat sesape yang berkaitan laa..


dalam sesawang sosial (facebook je..twitter tade lagi) takpayah cakap la kann.. semua bertanye macammacam, memang tak jawab la uny, mahu uny menanges meracau kalau nak kena cerita kat semua kengkawan..

now, apa yang uny kena buat adalah ??? godekgodek balek belog uny nih sebab pic incik ab and cik bby akan jadi *kenangan je buat masa sekarang, so uny kena la edit balek, koyak la  macam nih, malas nak membuang karen dok menghadap lappy separuh mati.. but i have too ~~~
*kenangan=hardisk (D) 

apa2 pon uny keep look forward okayy ??? so, beluny's story END HERE..sekian..


4 comments:

  1. syg ! be strong k?
    mesti de hikmah di sebalik semua ni. hmmmmm.
    saba je tau? tau? sedih untuk kamu jugakkkk.
    T_T

    ReplyDelete
  2. hee, okay sayangg ~~ trimas 4oways b myback bones :DD haha, kau kena jadi tulang belakang aku auww ~~ lemau laa kau..hahaha

    ReplyDelete
  3. be strong...kitorang kan ad...

    ReplyDelete
  4. yup ~~ itu yang ku harapkan dari sayang2kuh.. sayang kamu sume :DD
    im okayy as long as when i turn around u are close to me..

    ReplyDelete